Το “πλεονέκτημα” να βρίσκεται μόνο υπό την βουλευτική ιδιότητα, χωρίς χαρτοφυλάκια και υπουργεία, φαίνεται πως εκμεταλεύεται ο “παλιός” Τάσος Σιδηρόπουλος, προσπαθώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αλλά και την προσωπική (και ανθρώπινη εδώ που τα λέμε) πικρία από την υφυπουργοποίηση του “νέου” Άγγελου Τόλκα.

Έτσι, αν και ο κ. Τόλκας έχει εκ θέσεως καλύτερες προοπτικές να προωθήσει κάποια ζητήματα που αφορούν την Ημαθία, ο κ. Σιδηρόπουλος φροντίζει να πιάνει τον παλμό της πλειοψηφίας και αναλόγως να… χτυπά.

Πρόσφατο παράδειγμα το θέμα με το κλείσιμο του γυμνασίου Πλατέος. Όπως αναφέρει ο συνάδελφος Χάρης Μόχλας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος πήγε στην συγκέντρωση των κατοίκων του χωριού και τους ανέφερε ότι, κατόπιν επικοινωνίας που είχε μαζί του η υφυπουργός Παιδείας Έυη Χριστοφυλλοπουλου και τον ενημέρωσε ότι δεν θα κλείσει τελικά.
Ποιος είναι όμως ο… πατέρας της “επιτυχίας” αυτής; Είναι ο κ. Σιδηρόπουλος, οι άλλοι βουλευτές, ο Δήμαρχος ή όποιος άλλος πολιτικός παράγοντας της Ημαθίας, η Υπουργός ή η υφυπουργός ή οι κάτοικοι του χωριού;
Αυτό ίσως αποδειχθεί συν τω χρόνω. Μέχρι τότε, ο “άγγελος των καλών ειδήσεων” για το Πλατύ θεωρείται ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος αναπόφεκτα, είτε έβαλε λιθαράκι προς την ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων του Πλατέος, είτε όχι, θα καρπωθεί μέρος (αν όχι όλη) την “επιτυχία”
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα