Ως εκ θαύματος γλίτωσε ένα 12χρονο αγόρι που διέσχισε μια σιδηροδρομική γραμμή τη στιγμή που το διερχόμενο τρένο με τη ταχύτητα των 100 μιλίων/ ώρα διέσχιζε το σταθμό.

Η αμαξοστοιχία πρόλαβε το αγόρι την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στην πλατφόρμα, γδέρνοντας τον ώσπου τον έριξε κάτω και τον σφήνωσε στην άκρη της πλατφόρμας.

Το παρακάτω βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από το σταθμό του metro στο Σίδνεϊ, δείχνει το 12χρονο αγόρι να τρέχει από τη μία πλευρά του σιδηροδρόμου προς την απέναντι πλευρά, αλλά χωρίς να προλάβει να σκαρφαλώσει πάνω στην πλατφόρμα καθώς το τρένο τον πρόλαβε. Έγδαρε τον 12χρονο και τον έριξε κάτω στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στη πλατφόρμα και την αμαξοστοιχία.

Το αγόρι (με τη λευκή κουκούλα) μπορείτε να το δείτε σφηνωμένο ανάμεσα στην αμαξοστοιχία και την πλατφόρμα του σταθμού ενώ παρά την προσπάθεια που κάνει για να σκαρφαλώσει αδυνατεί και πέφτει κάτω.

Ως εκ θαύματος, αφού ο συρμός απομακρύνθηκε, το αγόρι σκαρφάλωσε έξω από το μικρό κενό που είχε πέσει και ανέβηκε πάνω στην πλατφόρμα του σταθμού.

Ο 12χρονος γλίτωσε από αυτή του την περιπέτεια με ένα σπασμένο αγκώνα, σπασμένο πόδι, κοψίματα και μώλωπες.