Αναστολή των κινητοποιήσεων έως και την 5η Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων με 16 ψήφους υπέρ και 6 κατά, στη Μαραθώνια γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Η Ομοσπονδία είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που ψηφιστεί η αναστολή της απεργίας, τα ταξί θα βγουν αμέσως στους δρόμους.

ΝΔ: «Υπεύθυνη απόφαση των ιδιοκτητών ταξί»

«Υπεύθυνη» χαρακτήρισε η ΝΔ την απόφαση των ιδιοκτητών ταξί να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις σημειώνοντας πως «απέδειξαν υπευθυνότητα, μπροστά στην κυβερνητική ανευθυνότητα».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, επισημαίνει πως «οι περιφερειάρχες της χώρας μπόρεσαν, μέσα σε δύο ώρες να κάνουν αυτό που δεν έκαναν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Ραγκούσης για σχεδόν ένα μήνα».

Ο κ. Ραγκούσης μπαίνει εκ νέου στο «στόχαστρο» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία την κατηγορεί πως «σκόπιμα προκάλεσε το χάος που έζησε η χώρα» για περισσότερο από μισό μήνα. «Για μία προσωπική βεντέτα με τον προκάτοχό του, αλλά και για να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες από τα αδιέξοδα και τις επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης, δεν δίστασε να πλήξει τον Τουρισμό και την εθνική μας Οικονομία», υποστηρίζει ο κ. Μιχελάκης.

Πηγή: skai.gr