Τα ονομαστήρια του γιορτάζει σήμερα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και πολλοί αρχιερείς, ιερείς και πιστοί παραβρέθηκαν στον Εσπερινό που τελέστηκε την παραμονή της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα στην Παναγία Δοβρά, χθες, και στην Θεία Λειτουργία σήμερα, ανήμερα της εορτής, στον Άγιο Αντώνιο, ενώ πολλοί βρέθηκαν το πρωί στο Επισκοπικό Μέγαρο και σήμερα το απόγευμα στο Αρχονταρίκι της Παναγίας Δοβρά, για να του ευχηθούν.

Μάλιστα, για την εορτή του κ. Παντελεήμονα παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία από την Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου (Εκκλησία Κρήτης), με επικεφαλής τον ηγούμενο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Τσαγκαρόλων, ενώ ιδιαίτερη «νότα» έδωσε μουσικό και χορευτικό κλιμάκιο του πολιτιστικού συλλόγου «Βιγλάτορες» από τα Χανιά, που συμμετείχε στην κρητική αντιπροσωπεία.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι συνολικά τις δύο μέρες παραβρέθηκαν στην Βέροια εννέα αρχιερείς και συγκεκριμένοι οι Μητροπολίτες Σερρών κ. Θεολόγος, Κοζάνης κ. Παύλος, Κεντρώας Αφρικής κ. Νικηφόρος, Ελασσώνος κ. Βασιλείος, Εδέσσης κ. Ιωήλ, Καστορίας κ. Σεραφείμ, Ζιχνών κ. Ιεροθέος, Κιλκισίου κ. Εμμανούηλ και ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα