Τρία άτομα ηλικίας 49, 47 και 37 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς σε συνεργασία με την Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου στη Γέργερη Ηρακλείου έχοντας στην κατοχή τους όπλα και φυσίγγια.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία εξαρτήματα πυροβόλου όπλου, και ένα πλήρες φυσίγγιο.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην αποθήκη του βρέθηκε και κατασχέθηκε: ένα σπαθί συνολικού μήκος εβδομήντα εκατοστών ενώ στο ποιμνιοστάσιο του βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένο αριθμό όπλου και κάνης στην οποία είχε γίνει μετατροπή και δεχόταν έξι φυσίγγια αντί για τρία την οποία κατείχε παράνομα.

Εξάλλου, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα εύχρηστο πιστόλι με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, ,εξήντα οχτώ πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία είχε μετατραπεί έτσι ώστε να δέχεται οχτώ συνολικά φυσίγγια αντί για τρία ένα πιστόλι με γεμιστήρα το οποίο περιείχε οκτώ πλήρη φυσίγγια και μια κενή γεμιστήρα.

Πηγή: hbnews.gr