Για τα νέα δεδομένα από τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», τις νέες αρμοδιότητες δημάρχων, αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, καθώς και ζητήματα προσωπικού, οργάνωσης υπηρεσιών και οικονομικά θέματα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ενημερωτική συνάντηση, στο Δημαρχείο της Βέροιας… 
 
Θέματα γνωστά για τους «καλούς μαθητές» που διάβασαν μια και δυο φορές το νομοσχέδιο, αλλά άγνωστα στους περισσότερους που απλά το ξεφύλλισαν, καθώς πολλές και σύνθετες είναι οι καινοτομίες που προβλέπει ο «Καλλικράτης».

Ρόλο «δασκάλου» στη συνάντηση είχαν οι Ευάγγελος Μπουντάλης, Δ/ντης Εκπαίδευσης Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.) και δρ Μιχάλης Χρηστάκης, Γ.Γ. Δήμου Αμαρουσίου, Ειδικός επιστήμονας Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.), τους οποίους καλωσόρισε και ευχαρίστησε πριν την έναρξη της εκδήλωσης η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Νέα δεδομένα, με αυξημένες αρμοδιότητες (τυπικές και ουσιαστικές), με περισσότερη χρήση της τεχνολογίας για όλους, προβλέπει ο «Καλλικράτης», οπότε όχι ένα σεμινάριο, αλλά ιδιαίτερα μαθήματα θα χρειαστούν για πολλούς, ώστε να ανταποκριθούν επάξια στα καθήκοντά τους! 

Πηγή: laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα