Σχόλιο “ανώνυμου”, την 1 Ιανουαρίου 2011:

“Ως πρόσωπο της χρονιάς δεν μπορεί να είναι κάποιο γνωστό πρόσωπο της “πολι-τικής”σκηνής, πολλές φορές αυτοδιαφημιζόμενο, αλλά κάποιο πρόσωπο που παρουσιάζεται και διαπρέπει μέσα στον ίδιο χρόνο. Έτσι θεωρώ ως πρόσωπο της χρονιάς που τελείωσε μόλις εχθές την Κυρία Γεωργία Μπατσαρά, που και στις βουλευτικές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τα δεδομένα που υπάρχουν στον Νομό μας, πρώτευσε.

Εξάλλου η κίνησή της να δεχτεί να αναλάβει γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου – θυμάστε την περιπέτεια; – ήταν μία απόδειξη πολιτικού ήθους και συνέπειας στις αρχές της παράταξης στην οποία ανήκει και μέσα στην οποία με πολλούς αγώνες και θυσίες ανδρώθηκε. Χωρίς “πλάτες”, χωρίς υποστήριξη, με μόνη δύναμη την προσφορά της που την αναγνώρισαν και την αναγνωρίζουν οι αγνοί πατριώτες.

Έτσι, λοιπόν, με τα κριτήρια αυτά, θεωρώ πολιτικό πρόσωπο γιά το 2010 την Κυρία Μπατσαρά. Θα πρέπει να προσθέσουμε επίσης ότι η πρόταση του κόμματος γιά την Δημαρχία της Βέροιας έγινε σε επίπεδο αρχηγού κόμματος προς αυτήν, ασχέτως αν γιά άλλους γινόταν συνεχώς λόγος.
Ξέρω πως θα προσκρούσω στο ήθος της και στους ταπεινούς τόνους, με τους οποίους μία ζωή εργάζεται μέσα στην μεγάλη παράταξη, αλλά κάποτε θα πρέπει να λέμε και την αλήθεια με το αληθινό και προπάντων γνήσιο όνομά της.”
Σημείωση verianews:

Η κα Μπατσαρά είναι όντως από τις πλέον σοβαρές και μετριόφρονες πολιτικές προσωπικότητες που έχει να επιδείξει ο νομός. Ευχαριστούμε τον φίλο ή την φίλη για την επισήμανση.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα