Ο Ισ. Χαλκίδης

Επεισοδιακή ήταν η ψηφοφορία για την οικονομική επιτροπή στο δήμο Αλεξάνδρειας, την Κυριακή, αφού για την εκλογή του Ισαάκ Χαλκίδη, χρειάστηκε να γίνει και τρίτη ψηφοφορία στην οποία πήρε 10 ψήφους, αλλά πριν αρχίσει η ψηφοφορία αποχώρησε η παράταξη της πλειοψηφίας για να μη λάβει μέρος σε αυτή, υποδηλώνοντας έτσι με σαφήνεια την αντίθεσή της, τόσο στο πρόσωπο όσο και στην επιλογή του Γκιόνογλου για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Βέβαια, αυτό δείχνει και τις διαθέσεις του Φώτη Δημητριάδη και των στελεχών του απέναντι στο πρόσωπο του Μιχάλη Χαλκίδη, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα για τα πρόσωπα.

Για την ιστορία, νωρίτερα ο Γιάννης Γκιουρζτής εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του νέου καλλικρατικού δήμου Αλεξάνδρειας.Ο κ. Γκιουρτζής έλαβε 22 ψήφους (τον ψήφισαν και οι κ. Τσιάπλας και Αλευράς) έναντι των 11 λευκών της παράταξης του κ. Γκιόνογλου.
Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, στη δεύτερη ψηφοφορία, εξελέγη ο Απατσίδης Ιωάννης από την μείζονα μειοψηφία, με 17 ψήφους σε 33 σύνολο και Γραμματέας, στην πρώτη ψηφοφορία, εξελέγη ο Τσιάπλας Αθανάσιος με 27 ψήφους σε 33 σύνολο. 
Με πληροφορίες: Εφημ. Χρονικά
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα