Ο Στέλιος Ασλάνογλου
Μάλλον κάθε άλλο παρά “ανεξάρτητα πολιτικά όργανα” είναι οι Δημοτικές Κοινότητες στους Δήμους, αφού και στο Δήμο Βέροιας και στο Δήμο Νάουσας η παρέμβαση των Δημάρχων στην πρόταση υποψήφιου, χωρίς να αφήσουν τους έχοντες “νου και ηλικία” Συμβούλων να επιλέξουν τα πρόσωπα που πιστεύουν, οδήγησε στη διαγραφή από τις Δημοτικές Ομάδες των Δημάρχων Βέροιας και Νάουσας δύο άτομα.
Στη μεν Νάουσα, στη Δημοτική Κοινότητα Κοπανού συγκεκριμένα, “σήκωσε” κεφάλι ο δεύτερος σε ψήφους Ευσέβιος Δούμος, έναντι του πρώτου σε ψήφους Σπύρου Μπαλτατζίδη και για τους…ευσεβείς πόθους του Ευσέβιου, ο Τάσος Καραμπατζός τον έθεσε εκτός Δημοτικής Ομάδας.
Εκεί όμως που τα πράγματα μπερδεύονται είναι στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, αφού η Δήμαρχος πρότεινε ως εκλεκτό της τον 4ο σε ψήφους Ηλία Τσιαμήτρο (ο οποίος και εξελέγη τελικά), πρόταση που βρήκε αντίθετο τον πρώτο σε ψήφους στη Δημοτική Κοινότητα Στέλιο Ασλάνογλου (φωτό).

Επειδή δεν υπάκουσε στο πρόσταγμα της επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη, και δεν θέλησε να παραχωρήσει την θέση του προέδρου, ο κ. Ασλάνογλου διαγράφηκε από την Δημοτική Παράταξη.

Εν πάση περιπτώσει, δεν θα επεκταθούμε, ούτε θα ασχοληθούμε με την ενδοπαραταξιακή κόντρα ή διαφωνία, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι με αυτή την κίνηση η Δήμαρχος Βέροιας δημιουργεί de facto δεδομένα.

Θα περιμένουμε να δούμε αν και κατά πόσο το μήνυμα που έστειλε με το “καλημέρα”, θα εφαρμοστεί σε όλους ανεξαιρέτως τους Συμβούλους της Ομάδας της που τυχόν “παρεκλίνουν” από την γραμμή της.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα