«Να σκέφτονται όλοι τα άτομα με αναπηρία κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο στην Παγκόσμια Ημέρα τους, αφήνοντας τα πεζοδρόμια ελεύθερα από τραπεζοκαθίσματα, ώστε να μπορούν να ζουν και να κυκλοφορούν αξιοπρεπώς»

Στην παραπάνω φράση θα μπορούσε να συνοψιστεί το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού Γιώργος Μιχαηλίδης, κατά την έναρξη της εκδήλωσης του ΚΕΜΑΕΔ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Χώρο Τεχνών.

Το πρόβλημα το έχουμε επισημάνει πολλάκις και είναι μέχρι και σήμερα υπαρκτό. Ωστόσο, πολύ σωστή η προτροπή – ευχή – αυτοκριτική του αντιδημάρχου, ο οποίος άλλωστε είναι και ο αρμόδιος του Δήμου Βέροιας για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και των πεζοδρομίων.
Εκείνο που δεν εξήγησε ο κ. Μιχαηλίδης είναι γιατί ο Δήμος δεν παρίσταται να αντιλέξει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο όταν οι καταστηματάρχες ζητούν προσωρινή διαταγή για αναστολή των αποφάσεων επιβολής προστίμων από το Δήμο και η χορήγηση των αναστολών έχει γίνει πλέον ο κανόνας.
Πηγή: laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα