Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας και το κέντρο  “Τα παιδιά της Άνοιξης”, ενόψει της έλευσης των Χριστουγέννων, ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Η κατασκευή των καρτών  γίνεται στα εργαστήρια που λειτουργούν στο χώρο των “Παιδιών της Άνοιξης” και η διάθεσή τους , συμβάλλει εκτός της κάλυψης των λειτουργικών αναγκών του κέντρου και στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας.

Τα είδη και φέτος, θα διατεθούν αποκλειστικά από φορείς του κέντρου “Τα παιδιά της Άνοιξης”, οι οποίοι θα φέρουν βεβαίωση με σφραγίδα του κέντρου. Σας γνωστοποιούμε ότι κανείς άλλος – πλην των εργαζομένων στο κέντρο – δεν έχει εξουσιοδότηση να διακινεί και να πωλεί προϊόντα. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε σας προσεγγίσει χρησιμοποιώντας την επωνυμία του κέντρου, παρακαλώ επικοινωνήστε για διευκρίνιση στο τηλ. 23330 27212.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα