Πορεία ΠΑΜΕ
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Βέροιας, στο Εργατικό Κέντρο από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην πλατεία Ωρολογίου από το ΠΑΜΕ, με ιδιαίτερα μικρή συμμετοχή. 
Ειδικά για τα δεδομένα της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου ήταν πολύ μικρή, σε αντίθεση με τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που τηρουμένων των αναλογίων, ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Συγκέντρωση Εργατικό Κέντρο Βέροιας
Μετά τις συγκεντρώσεις, και οι δύο συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν πορεία επί της οδού Μητροπόλεως. 
Η μεν συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου έφτασε μέχρι τη Νομαρχία και αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με το Νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ενώ η πορεία του ΠΑΜΕ έφτασε μέχρι την πλατεία Εληάς.

Όπως φαίνεται, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στους κρατικοδίαιτους και τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και είτε προτίμησε να μείνει για ακόμη μία φορά σπίτι (αυτή τη φορά περισσότεροι) ή να ενταχθεί στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που εν πάση περιπτώσει, δεν έχει κανένα άμεσο ή έμμεσο δεσμό με τα κόμματα εξουσίας, σε αντίθεση με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ που, πολύ συχνά, οι πρόεδροι και τα μέλη τους τις χρησιμοποιούν για προσωπική ανέλιξη σε κομματικές θέσεις.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα