Συναντήσεις επί συναντήσεων έχουν αυτές τις ημέρες οι νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι αλλά και όσοι συνεχίζουν για δεύτερη θητεία, με σκοπό να καταλήξουν στην επιλογή των νέων αντιδημάρχων και προέδρων των Δημοτικών Συμβουλίων. 

Κάτι τέτοιο γίνεται και στο Δήμο Βέροιας, όπου η Δήμαρχος συζητάει κατ’ ιδίαν με συμβούλους κυρίως παλαιούς και προφανώς δέχεται προτάσεις και εκτιμήσεις περί των καταλληλοτέρων προσώπων.

Ο μεγαλύτερος, φέτος, αριθμός των συμβούλων βοηθάει ποσοτικά στις επιλογές, δυσκολεύει όμως, ως προς την τελική κρίση, αφού εκτός των έμπειρων παλαιών είναι και πολλοί νέοι, και αρκετοί εξ αυτών χρήσιμα αξιοποιήσιμοι.

«Πονοκέφαλος» λοιπόν, με την καλή έννοια, για τη Δήμαρχο, που πιστεύουμε ότι θα κάνει σοφές επιλογές. Όσο για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, το όνομα που ακούγεται πιστεύουμε ότι αντιστοιχεί όντως σε συνετό και με τη δέουσα σοβαρότητα και εγκυρότητα, «υψηλό» σύμβουλο.

Πηγή: εφημ. “Λαός” – laosver.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα