Μέσα στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές, ειδικά τώρα που τα ψηφοδέλτια τυπώθηκαν και διανέμονται, είναι η και η ταχυδρομική επιστολή κάποιων μηνυμάτων ή φυλλαδίων ή ακόμα και ψηφοδελτίων.


Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, τα πράγματα είναι πολύπλοκα από φέτος και υπάρχουν 28 διαφορετικά ψηφοδέλτια για το δήμο Βέροιας! Ανάλογη πολυπλοκότητα φυσικά υπάρχει και στους άλλους δύο δήμους της Ημαθίας.

Πως βγαίνει το νούμερο αυτό: 10 για την εκλογική περιφέρεια Βέροιας (από 1 σε κάθε παλιό δημοτικό διαμέρισμα – σημερινή Τοπική Κοινότητα – και 1 για το Τοπικό Συμβούλιο Βέροιας), 5 για την εκλογική περιφέρεια Απ. Παύλου, 4 για την εκλογική περιφέρεια Βεργίνας, 5 για την εκλογική περιφέρεια Δοβρά και 4 για την εκλογική περιφέρεια Μακεδονίδος!
Οπότε, όσα ψηφοδέλτια και αν σας δώσουν, το καλύτερο θα είναι να ρίξετε το ψηφοδέλτιο που θα πάρετε από το εκλογικό σας τμήμα και να έχετε «συμβουλευτικά» το ψηφοδέλτιο από το σπίτι.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα