“Να πάρετε τα σκουπίδια από τον Αλιάκμονα” είπε  –  δύο φορές – ο γνωστός Ημαθιώτης ηθοποιός, καταγόμενος από το Μετόχι, Παύλος Κοντογιαννίδης, την ώρα που ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης μιλούσε για τις ομορφιές και τις δυνατότητες της περιοχής, στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.
Όπως είναι γνωστό, το σοβαρότερο πρόβλημα με τη χωματερή που χρόνια τώρα υπάρχει πίσω από την τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα το αντιμετωπίζουν κυρίως οι κάτοικοι του Μετοχίου, αλλά και από την απέναντι πλευρά, των χωριών Άμμου και Αγ. Βαρβάρας.

Μπορεί ο Παύλος Κοντογιαννίδης να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, με το συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά, αλλά φαίνεται πως δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του και το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει – με την ευθύνη όλων των δημάρχων των τελευταίων ετών που συμμετείχαν στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίηκησης Ν. Ημαθίας (ΕΣΔΑ ΟΤΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα