Όλα ξεκίνησαν όταν θερμοκέφαλος οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, που έπαιζε σήμερα με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, έριξε καπνογόνο στο γήπεδο. Τον συνέλαβαν οι άντρες της Αστυνομίας και οι συντοπίτες του, ζητώντας την άφεσή του, προέβησαν σε επεισόδια.

Τώρα, γιατί οι θερμοκέφαλοι από όλες τις μεριές συνέχισαν τα επεισόδια, είναι ένα άλλο, μεγάλο θέμα…

Νέο:

Αυτόπτες μάρτυρες, φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αναφέρουν ότι τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση μεταξύ των δύο πλευρών των φιλάθλων.


Αυτή την ώρα, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, τα λεωφορεία των φιλάθλων αποχωρούν.

Τελευταία νέα: 

Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννενα στη Βέροια σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών των φιλοξενούμενων και αστυνομικών δυνάμεων, μετά το τέλος του αγώνα.
Τα όργανα της τάξης προχώρησαν σε μία σύλληψη οπαδού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι των “ταύρων” είχαν στην κατοχή τους καπνογόνα.
Το πιο δυσάρεστο απ’ όλα όμως έγινε με πρωταγωνιστή τον παίκτη της “βασίλισσας”, Γιάννη Βέργο, ο οποίος την ώρα που πλησίαζε στο αυτοκίνητό του, είδε ορισμένους οπαδούς του ΠΑΣ να τον πλησιάζουν απειλητικά και να τον προπηλακίζουν, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Πηγή: contra.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα