Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στις αρχές Μαΐου ετοιμάζει “στημένη θεατρική έξοδο” στις αγορές.

Κυβέρνηση και με στελέχη εκτός ΣΥΡΙΖΑ προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του. Όπως, είπε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να εκφράζει όλα τα παραγωγικά στρώματα και τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το κόμμα του έχει προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις αρκετών τέτοιων προσωπικοτήτων και έχει βρει θερμή ανταπόκριση. “Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει όχι μόνο με την ποιότητα, άλλα και το πολίτικο της εύρος” τόνισε.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στις αρχές Μαΐου ετοιμάζει “στημένη θεατρική έξοδο” στις αγορές. Μάλιστα, αναφέρει ότι έχει ήδη βρεθεί και ο πρόθυμος οίκος, που κατέχει ελληνικά ομόλογα, άρα “δεν θα του κακοπέσει μια απρόσμενη, έστω και προσωρινή αύξηση της απόδοσης τους”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για παραλήρημα.

«Μάχη ζωής και θανάτου» χαρακτήρισε την Παρασκευή την επερχόμενη «τριπλή εκλογική μάχη» ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κομοτηνή, τονίζοντας πως «καθαρές» νίκες του ΣΥΡΙΖΑ «και στις τρεις κάλπες» θα είναι το πρώτο βήμα για «να απαλλαγούμε από τα μνημόνια, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται»

Πηγή : www.skai.gr