Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε… δέκα! Δώδεκα νέους παίκτες έχει και τυπικά από σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης (με συμβόλαια διετούς διάρκειας)

του 30χρονου Αργεντινού εξτρέμ Βιθέντε Μόνχε και του 26χρονου διεθνούς αριστερού μπακ Γιάννη Ζαραδούκα, οι οποίοι είχαν αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ και πλέον οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους 12 νέους παίκτες, δέκα ξένους και δύο Ελληνες. Τους Γέστε, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Κοστάντζο, Χαβίτο, Φέισα, Γκρίμπιτς, Μόνχε, Δασκαλάκη και Ζαραδούκα.

Επισημαίνεται ότι εφέτος αποκτήθηκαν και οι Κάταϊ, Τάτος, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο αντίστοιχα.

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Φραν Γέστε, του οποίου το θέμα αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της εβδομάδας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στους διοικούντες την ΠΑΕ για την επιλογή του να μεταβεί στην πατρίδα του και να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο (έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ για 30 – 40 ημέρες). Η τελική απόφαση θα ληφθεί αφού ακουστούν και οι απόψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και του ιατρικού τιμ της ομάδας για το αν ο παίκτης ενήργησε αυτοβούλως. Δεν αποκλείεται βαριά ποινή, ακόμη και η διακοπή συμβολαίου! Αντιθέτως, με πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί αύριο (απολογείται) ο Κέβιν Μιραλάς για την αντίδρασή του μετά την αντικατάστασή του στο ματς με την Αρσεναλ.

Από σήμερα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το ματς με την Ντόρτμουντ. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται από σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 03/10 και καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων, που επεστράφησαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς, για τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 21:45.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 125 € & 250 € (VIP). Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

Πηγή: skai.gr