ΔΤ από το Δήμο Νάουσας Ξεκινά την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Δήμου Η.Π Νάουσας που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του “Naoussa Summer Festival 2024” το διάστημα 5, 6 και 7 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 5 Ιουλίου, ώρα 21:00: Συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, γνωστός σε όλους για την αισθαντική του φωνή και την πλούσια δισκογραφία του, σε μια μουσική συνάντηση με γνώριμα κομμάτια όπως  «Τα Ανείπωτα », «Γράμμα σε έναν ποιητή»,  «Σεντόνια δίχτυα», «Βαριά ποτά», και πολλές άλλες αγαπημένες δημιουργίες.

Μαζί με την εξαιρετική μουσική ομάδα του, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του πορεία και τα τραγούδια του, τα οποία έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, έχοντας πάντα την «αλήθεια» ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό. Φυσικά το ευρύτερο ρεπερτόριο της συναυλίας πλαισιώνουν τραγούδια μεγάλων συνθετών και αγαπημένες επιλογές του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύει μια ομάδα εκλεκτών μουσικών, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.

Σάββατο 6 Ιουλίου, ώρα 21:00: Συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

Είστε έτοιμοι να σιγοτραγουδήσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου; Μια πλούσια φωνή τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με σεμνότητα, γνησιότητα και καθαρότητα έχει διανύσει μια σημαντική πορεία στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Σκάκι», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Στη σκέψη της τρελής», «Πικρό φιλί», «Ο κουρασμένος δρόμος μου», «Αχ φεγγάρι», «Έλα Και Φίλα Με», «Των παπουτσιών η σκόνη» είναι μερικά μόνον από τα τεκμήρια αυτής της διαδρομής. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος επανάφερε με μεγάλη επιτυχία στην εποχή μας τον λόγο και τον αυθεντικό λαϊκό ήχο του Άκη Πάνου ενώ μας αποκάλυψε τον «Γκρεμό», ένα κρυμμένο διαμάντι του Μάνου Χατζιδάκι.

Μια συναυλία στην οποία θα μας ταξιδέψει με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, με τα δικά του και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια. Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη φωνή του Γεράσιμου και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος.

Κυριακή 7 Ιουλίου, ώρα 21:00: Συναυλία με τις Ελένη Βιτάλη – Φωτεινή Βελεσιώτου

Η Ελένη Βιτάλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής! Στην όμορφη παρέα τους θα βρίσκονται οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ. Οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες θα μας χαρίσουν απλόχερα, επιτυχίες από τη δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια αγαπημένα που έχουν αφήσει εποχή. Δεν διστάζουν μάλιστα να πειραματιστούν με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη, ενώνοντας το έντεχνο, το λαϊκό, το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι με τρόπο μοναδικό, ξεσηκώνοντάς μας να ζήσουμε μαζί τους αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές!

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης

Το κόστος εισιτηρίου γενικής εισόδου για κάθε συναυλία ανέρχεται στα 10,00 ευρώ. Επίσης, διατίθεται ενιαίο εισιτήριο γενικής εισόδου και για τις τρεις συναυλίες, του οποίου το κόστος ανέρχεται στα 20,00 ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται στο Δημαρχείο Νάουσας (Δημ. Βλάχου 30, τηλ.: 2332350300) και στο Γραφείο Τουρισμού (είσοδος Δημοτικού Πάρκου, τηλ.: 2332052186).

Πηγή