Δελτίο Τύπου: Επιτέλους, οι συνεχείς πιέσεις της παράταξης ΑΛΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  με Επικεφαλής τον Γιάννης Α. Μυλόπουλος προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, έπιασαν τόπο κ οι κάτοικοι του π. Προδρόμου Ημαθίας,, θα μπορούν πλέον να φθάνουν έγκαιρα στις καλλιέργειες τους, με λιγότερο κόστος μεταφοράς αλλά κ με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της γέφυρας Κρασοπουλι.

Το μπαράζ ερωτήσεων που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Επικεφαλής της Περιφερειακης παράταξης, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , καθώς από μέρους του ασκήθηκε έντονη κριτική κ συνεχείς πιέσεις προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, για την απουσία πολιτικού σχεδιασμού στην αποκατάσταση της γέφυρας Κρασοπουλι αλλά κ για την αδιαφορία που επέδειξαν στο επείγον αίτημα των αγροτών της περιοχής.

Προφανώς κ  κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής θα σπεύσουν να το καρπωθούν ως δική.τους πρωτοβουλία κ επιτυχία.

Τα γεγονότα όμως απέδειξαν ότι η επιτυχία ανήκει πρωτίστως σε αυτούς που από το θεσμικό τους ρόλο ως αντιπολίτευση με τις συνεχείς πιέσεις κ την έντονη κριτική επί 1,5 καθώς κ με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίαςανάγκασαν τη κυβερνωσα παράταξη να προβεί στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.

Η Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών  κ στα πλαίσια του θεσμικού της ρολου, εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Αδαμίδου Κυριακή 

Εκπρόσωπος της Περιφερειακής παράταξης Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Γιάννη Μυλόπουλου

Πηγή