ΔΤ από το Δήμο Νάουσας Μαθητές και καθηγητές από το σχολείο Szkola Podstawowa  από την πόλη Krasnik της Πολωνίας οι οποίοι βρίσκονται στη Νάουσα μέσω του προγράμματος Erasmus+ , ανταλλαγής μαθητών με θέμα «No more War» , επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου.

Τους υποδέχθηκαν  ο Αναπληρωτής του Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών, Καινοτομίας, Ανάπτυξης και  Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Θεόδωρος Δολδούρης, ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κα  Ία Χατζηϊωαννίδου. Από το σχολείο της Πολωνίας παραβρέθηκαν οι καθηγητές Jacek Dubiel (Διευθυντής του σχολείου), Johanna Mazik(Υπεύθυνη του προγράμματος) και Agata Wisniewska – Stewe, ενώ από το 3ο  Γυμνάσιο Νάουσας παραβρέθηκαν μαθητές, ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Παραστατίδης και οι καθηγητές κ. Απόστολος Ζαφειρίου και κ. Δημήτρης Κάγκας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μαθητές και καθηγητές μίλησαν για το πρόγραμμα και για τις εμπειρίες τους, καθώς τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθούν εκτός από τη Νάουσα, την Θεσσαλονίκη, το Λιτόχωρο και τον Πλαταμώνα.

Πηγή