Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φλεβάρη, στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια, η κοπή πίτας  και παράλληλα η γενική συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων και Βιντεογράφων Κ.Δυτικής Μακεδονίας .Παρευρέθηκαν επαγγελματίες και από τους έξι νομούς (Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς  και Φλώρινας). 

Τυχερός αναδείχθηκε ο φωτογράφος Γιώργος Παντελίδης, από την  Αριδαία. Το δώρο του ήταν  ένα free pass για το capture convention www.capture-con.gr, που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Porto Palace και περιλαμβάνει  σεμινάρια και  workshops  από επαγγελματίες  για επαγγελματίες! Στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν τον κλάδο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή