ΔΤ από Δ. Νάουσας: Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, το απόγευμα της Τρίτης (30/1/2024)  κυρίως με υπηρεσιακά θέματα.

Στο πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης, εκπρόσωποι  του Δήμου Η.Π. Νάουσας στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκαν ο δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Βίκυ Δανιηλίδου, η αντιδήμαρχος τουρισμού και διεθνών σχέσεων κ. Κυριακή  Χατζηιωαννίδου και η δημοτική σύμβουλος κ. Δώρα Μπαλτατζίδου.

Οι αιρετοί  αντιπρόσωποι  του Δήμου Η.Π. Νάουσας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) για την πενταετία 01/01/2024 – 31/12/2028 θα είναι ο δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Σαββίδης.

Τέλος, ο αντιπρόσωπος του Δήμου στο Διοικητικό .Συμβούλιο  του Γηροκομείου Νάουσας θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάζαρος Χατζηιωαννίδης.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή