Τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας έβαλαν αγρότες της περιοχής το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.

Η καθυστέρηση στην καταβολή των περσινών αποζημιώσεων, η αύξηση του κόστους παραγωγής, η απώλεια εισοδήματος από καιρικά φαινόμενα αλλά και οι ζημιές που έχει προκαλέσει το εμπάργκο στην Ρωσία βρίσκονται μέσα στην ατζέντα των διεκδικήσεων τους.

Οι αγρότες συγκεντρώνονται στον κόμβο, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα αποφασίσουν για την κλιμάκωση ή μη των αντιδράσεων τους.

Αγροτικό μπλόκο και στο “66”

Αγροτικό μπλόκο διαμαρτυρίας στήθηκε και στην περιοχή «66» από αγρότες του Αγροτικό Συλλόγου Ημαθίας. Οι διεκδικήσεις είναι οι ίδιες με τον συναδέλφων τους στο νομό.

Οι αγρότες του συλλόγου θα συγκεντρωθούν στο μπλόκο , θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και στην συνέχεια θα αποφασίσουν για την κλιμάκωση ή μη των κινητοποιήσεων σε συνεργασία με τους άλλους τοπικούς συλλόγους.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή