Σε ανοιχτή προσυνεδριακή κομματική διαδικασία μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024 η βουλεύτρια Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη

Η κα Τζάκρη έκανε τοποθέτηση με έντονη αυτοκριτική (ως προς το κόμμα) διάθεση, αναφερόμενη στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στα λάθη που έγιναν από το 2019 και μετά, καθώς και στις παθογένειες που υπήρχαν εντός του κόμματος. Παράλληλα, η στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε στις διαδικασίες στο δρόμο προς το Συνέδριο και προς το Συνέδριο, στα τέλη Φεβρουαρίου. 

Στο συνέδριο, όπως είπε η κα Τζάκρη, θα κατατεθεί η πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που θα απαντά στα σύγχρονα προβλήματα, ενώ, όπως είπε, το επόμενο διάστημα θα τρέξουν τρεις καμπάνιες, για την ακρίβεια, την στεγαστική κρίση και την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους.

Την Θεοδώρα Τζάκρη προλόγισε ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο οποίος συντόνισε την πολιτική συζήτηση που ακολούθησε, με παρεμβάσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή