Με τον βαθμό του Υποστράτηγου Εκτός Οργανικής Θέσης αποστρατεύεται ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Γεώργιος Αδαμίδης

Ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος υπηρέτησε στην ηγεσία της Αστυνομίας της Ημαθίας από τον Φεβρουάριο του 2021, κοινοποίησε αποχαιρετιστήρια επιστολή, μετά την απόφαση για προαγωγή και αποστρατεία του, στην οποία αναφέρει:

Ενόψει της επικείμενης αποστρατείας μου με τον βαθμό τον Υποστρατήγου, θέλω να σας αποχαιρετήσω και να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την άψογη, ειλικρινή, ανιδιοτελή, πολύπλευρη και αποτελεσματική συνεργασία σε όλους τούς Αστυνομικούς, τέως Συνοριοφύλακες, Ειδικούς φρουρούς, Πολιτικούς υπαλλήλους, γυναίκες και άνδρες της Δ/νσης Αστυνομίας Ημαθίας. 

Επίσης ευχαριστώ Θερμά τον Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων και τους φορείς της Περιφέρειας Ημαθίας: κ. Βουλευτές, κ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Δημάρχους Βεροίας, Ναούσης, Αλεξανδρείας, Στρατιωτικές-Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, κ.Διοικητή Σ.Μ.Ε.Β.Ε., κ.Διοικητή Τ.Δ.Α. Νάουσας, κ. Προέδρους σωματείων-συλλόγων, την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ημαθίας, αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλους τούς απλούς πολίτες της Ημαθίας ανώνυμούς και επώνυμούς, για την στήριξή τους, την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν καθώς και την φιλοξενία που μου επιφύλαξαν. 

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και νιώθω πραγματικά υπερήφανος πού υπηρέτησα στα τελευταία τρία χρόνια της θητείας μου τούς ανθρώπους αυτής της όμορφης, ευλογημένης και ιστορικής περιοχής της πατρίδας μας. Επιπρόσθετο ζητώ ειλικρινά συγνώμη σε αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο στεναχώρησα. Πάντα η περιφέρεια Ημαθίας θα κατέχει σημαντική θέση στην καρδιά μου και υπόσχομαι ότι Θα σας μνημονεύω με τα καλύτερα λόγια όπου και αν βρίσκομαι. 

Η πόρτα της οικίας μου θα είναι πάντα ανοιχτή και η καρδιά μου ορθάνοιχτη για όλους εσάς και να γνωρίζετε ότι για την τριαντάχρονη και πλέον Υπηρεσιακή μου πορεία στην Ελληνική Αστυνομία, φεύγω με την βοήθεια τον Θεού υγιής, έχοντας γνωρίσει πολλούς υπέροχούς ανθρώπους και αποκομίσει πολλές εμπειρίες οι περισσότερες ευχάριστες και λιγότερες δυσάρεστες. 

Στην διαδρομή μου αυτή, είχα την βοήθεια τον Θεού, αλλά κυρίως των ανθρώπων που γνώρισα και συνεργάσθηκα, έχοντας πάντα ως σημαία μου, τις ηθικές αξίες, την αμεροληψία, την δικαιοσύνη, αλλά προπάντων την απέραντη αγάπη μού προς τον συνάνθρωπο και την πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευημερία. 

Μετά τιμής 

Γεώργιος ΑΔΑΜIΔΗΣ Υποστράτηγος ε.ο.θ. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή