Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ημαθίας που έλαβε χώρα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων στον σύντομο χαιρετισμό του, ενθυμούμενος τα βιώματα και τις αναμνήσεις των μακαριστών γονέων του, αναφέρθηκε στις αλησμόνητες πατρίδες και μίλησε συγκινημένος για τη Μικρασιατική καταστροφή, συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου για τις ποικίλες δράσεις που πραγματοποίησαν το παρελθόν έτος 2023 και ευχήθηκε το 2024 να αποπερατωθούν οι εργασίες του Σπιτιού των Μικρασιατών.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασία Παυλίδου και ακολούθησε ομιλία από τον ιστοριογράφο – συγγραφέα κ. Γεώργιο Κοτζαερίδη, μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Κουτσιμανή, ενώ την εκδήλωση έκλεισε το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Βασιλείου Ασβεστά.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή