Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17/11/2023, στη Βέροια.

Στις 12 το μεσημέρι έγινε η προσέλευση των επισήμων στον χώρο του Ηρώου της Βέροιας στην πλατεία Ωρολογίου, όπου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμ. Σωφρόνιο Φάκα και κατάθεση στεφάνων.

Συγκέντρωση στην πλ. Δημαρχείου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας, η ΕΛΜΕ Ημαθίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ημαθίας πραγματοποίησαν συγκέντρωση προς τιμή των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας, Θεόδωρος Κακαγιάννης, το μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ημαθίας, Ευγενία Καβαλλάρη και η πρόεδρος του ΣΕΠΕ Ημαθίας, Σταυρούλα Μιχαηλίδου.

(Πηγή: verianet.gr και pliroforiodotis.gr)

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή