ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ από ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ:

-Επαγγελματίες της πόλης μας ,μας ενημέρωσαν ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν στην πόλη της Βέροιας άτομα τα οποία πωλούσαν ημερολόγια  για λογαριασμό των αποστράτων αστυνομικών.

-Σας ενημερώνουμε ότι η ένωσή μας και όχι μόνο δεν εκδίδει και δεν διαθέτει ημερολόγια.

-Παρακαλούμε σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος να πουλάει ημερολόγια για λογαριασμό των αποστράτων αστυνομικών να ενημερώσει το αντίστοιχο Τμήμα Ασφαλείας Βεροίας – Ναούσης – Αλεξανδρείας.

***

Διαβάζουμε τελευταία ανακοινώσεις του Μετοχικού Ταμείου Στρατού σχετικά με αυξήσεις που θα δοθούν σε μερισματούχους από τον βαθμό του ταξιάρχου έως και του στρατηγού αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2023.

Η προκλητική αυτή απόφαση δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στα μέλη μας και απαιτούν την άμεση απόσυρσή της. 

Εάν πραγματικά το Μ.Τ.Σ. θέλει να ενισχύσει τους μερισματούχους, ας τους ενισχύσει όλους  αναλογικά και όχι  κατ΄επιλογή. 

Επειδή πρόκειται για μεροληπτική και κατάφωρη αδικία σε βάρος των υπολοίπων μερισματούχων ήτοι από του βαθμού του αστυφύλακα έως και του αστυνομικού διευθυντού, απαιτούμε την επανεξέταση της απόφασης. Ζητούμε από την Ομοσπονδία μας να πάρει θέση καθ΄όσον αδικείται η πλειοψηφία των μελών της.

 Η Ένωση  μας, εάν χρειαστεί,  θα στραφεί  δικαστικά  σε βάρος αυτής της μεροληπτικής και άδικης απόφασης.

Επίσης ζητούμε από τους τοπικούς βουλευτές να παρέμβουν για την αποτροπή  εφαρμογής  της, καθ όσον θίγεται η πλειοψηφία  και ωφελείται  η μειοψηφία των   υψηλόβαθμων -υψηλοσυνταξιούχων  μερισματούχων του Μ.Τ.Σ..

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Πέτρος ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Ευάγγελος ΤΣΙΛΩΝΗΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή