ΔΤ από Σύλλογο Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ημαθίας: Σε μια εποχή που η τεχνολογία επιτρέπει τη σύνδεση και την ευκολία σε πολλούς τομείς της ζωής μας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας κινείται προς την ψηφιοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του, δημιουργώντας έτσι μια πιο προσβάσιμη και ευκολότερη, ψηφιοποιημένη πλέον διαδικασία εγγραφής και επικοινωνίας με τα μέλη του. Απώτερος στόχος όλες οι Τρίτεκνες οικογένειες του Ν. Ημαθίας να έχουν άμεση πρόσβαση στα οφέλη που προκύπτουν έπειτα και της εγγραφής στο σύλλογο. 

Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες χρόνου και προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν οι τριτέκνες οικογένειες και, πιο σημαντικά, προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει. Μέσω της ψηφιοποίησης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στον Σύλλογο από όπου κι αν βρίσκονται στην Ημαθία, με μια απλή διαδικτυακή διαδικασία. 

Ως έχουμε ήδη δεσμευτεί με προηγούμενη ανακοίνωση, για συγκεκριμένες ενέργειες σε οργανωμένο χρονοδιάγραμμα για την ανασύσταση και ψηφιοποίηση του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε πως: 

Πλέον μπορείτε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για εγγραφή στο σύλλογο και ψηφιακά χωρίς κόπο από όλη την Ημαθία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (3teknoi-imathias.gr).  Άμεσα θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έντυπα και την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής. 

Υπενθυμίζουμε πως λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο πλέον καθημερινά στο 2331200333 και να συνομιλήσετε με την γραμματεία 15:00 – 17:00 (Δευ – Παρ).  Μπορείτε επίσης να αφήσετε το φωνητικό σας μήνυμα όλο το 24ωρο το οποίο και θα παραλάβουμε την επόμενη ημέρα. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε τη νέα ιστοσελίδα ( του συλλόγου μας καθημερινά, προκειμένου να ενημερώνεστε για τα δικαιώματα και τις παροχές προς τις οικογένειές μας.  

Επιπλέον μπορείτε να απευθύνεστε γραπτώς και στο Εmail: info@3teknoi-imathias.gr 

Λειτουργία νέων γραφείων: Από Δευτέρα 13/11/2023 και κάθε Δευτέρα 18:00 μμ – 20:00 μμ  θα μπορείτε να επισκέπτεστε και δια ζώσης τα νέα μας γραφεία στη Βέροια.  Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου & Φιλίππου Γραφείο 08 της Α’ στάθμης του κτιρίου της Δημοτικής αγοράς. 

Για όποια αλλαγή ημερών και ωρών που αφορά την δια ζώσης εξυπηρέτηση σας,  παρακαλώ όπως ενημερωθείτε από το site ή στο τηλέφωνο του συλλόγου.

Βρείτε μας και στο Facebook, με το όνομα “Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ν. Ημαθίας.” 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή