Δελτίο Τύπου: Οι διαχειριστές των διαδικτυακών ομάδων “Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας” και “Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής”, σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Η.Π. Νάουσας, προχωρήσαμε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, στην φωταγώγηση, με πράσινο χρώμα, στο κτίριο του Δημαρχείου Νάουσας, αλλά και στο κεντρικό σιντριβάνι της πλατείας Ομόνοιας. 

Μία συμβολική κίνηση, με δυνατό ωστόσο μήνυμα. Λέμε “ΝΑΙ” στη δωρεά οργάνων, καθώς μπορούμε να προσφέρουμε ζωή. 

Εμείς, η Έλενα Καραμπή και ο Παντελής Χατζής, ως διαχειριστές των διαδικτυακών ομάδων “Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής” και “Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας”, ευχαριστούμε θερμά, το Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Η.Π. Νάουσας,  καθώς και τα επιτελεία αυτών, για τη συνεργασία και τη στήριξη, όλα αυτά τα χρόνια, σε δράσεις πρόληψης της καλής υγείας των νεφρών, αλλά και ευαισθητοποίησης υπέρ της δωρεάς οργάνων.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή