Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό γεγονός εκτυλίχθηκε έξω το ΔΑΚ Μακροχωρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Αετών Βέροιας και ΑΕΛ, το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, οι φίλαθλοι της ομάδας της Λάρισας επιτέθηκαν με αντικείμενα σε νεαρό παιδί που επιχείρησε να μπει στο γήπεδο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο InVeria.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε σοβαρά από άγνωστο αριθμό φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού τον ρώτησαν “τι ομάδα είναι…“. Ο νεαρός απάντησε “ΠΑΟΚ” και τότε δέχτηκε τα αντικείμενα που του πετούσαν οι οπαδοί. 

Αποτελέσμα ήταν ο νεαρός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βέροιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Πολύ πιο ελαφρά τραυματίστηκε και ένας άλλος νεαρός, ξάδερφος του πρώτου, που ήταν μαζί του. 

Η αστυνομία (δεν υπήρχε σοβαρή αστυνομική δύναμη στον χώρο) εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ήδη – σύμφνωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr – έχουν ήδη γίνει περί τις 10 προσαγωγές ατόμων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στο περιστατικό. 

Μια πολύ αρνητική εξέλιξη, σε έναν αγώνα που δεν έδειχνε τίποτα ότι θα έχει τέτοια κατάληξη. Μια υπόθεση που θυμίζει την τραγική υπόθεση του Άλκη Καμπανού. 

Περισσότερα για όποια εξέλιξη σε νεότερες αναρτήσεις. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή