ΔΤ: Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Κ.Υ. Βέροιας πραγματοποίησαν στις 2/10/2023 δράση που αφορά τον Προληπτικό Γυναικολογικό Έλεγχο, τεστ ΠΑΠ. Οι γυναίκες Ρομά του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση και προσήλθαν προκειμένου να εξεταστούν. Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βέροιας,  κα. Χριστίνα Αθανασιάδου και τις μαίες Καλλιόπη Αναστασία, Δάτσιου Κωνσταντίνα και Καρασαχινίδου Δήμητρα για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και  τις γυναίκες Ρομά για τη συμμετοχή τους.  

Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη σε κάθε παρόμοια πρόσκληση, που έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση του πληθυσμού σε σχέση με την πρόληψη.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή