Τρεις ημέρες μετά τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023 στη Βέροια, το Υπουργείο Εσωτερικών άλλαξε την τελική κατανομή των εδρών των συνδυασμών στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. 

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η παράταξη Βοργιαζίδη καταλαμβάνει 21 έδρες, η παράταξη Παλουκίδη 8 έδρες (αντί για 7), η παράταξη Κορωνά 5 έδρες και η παράταξη Χατζησάββα 1 έδρα (αντί για 2). 

Πλέον, αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο Βέροιας για να δούμε τυχόν “καραμπόλες” στην κατάταξη των υποψηφίων, αλλά και την τελική κατανομή των εδρών ανά συνδυασμό και Δημοτική Ενότητα. 

Πρόκειται για μια εκτίμηση που είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ο “γκουρού” σε θέμα εκλογικών νόμων κ. Απόστολος Ιωσηφίδης, ο οποίος δεν πέφτει ποτέ έξω! 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή