Δήλωση του Κώστα Παλουκίδη μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Βέροιας:

Οι πολίτες αποφάσισαν την Κυριακή να συνεχίσει ο δήμος μας την ίδια πορεία. Συγχαίρουμε τον κ. Βοργιαζίδη για την επανεκλογή του. 

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους και τον ενθουσιασμό που αγκάλιασαν τον συνδυασμό μας, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο κάναμε τόσα πολλά! Χωρίς μηχανισμούς, χωρίς παρασκήνια, χωρίς μεθοδεύσεις.

Προχωρήσαμε με μόνο εφόδιο την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό! 

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για  τον τίμιο αγώνα που έδωσαν, που δεν υπέκυψαν σε απειλές και πιέσεις και συμμετείχαν με ανιδιοτέλεια σε αυτόν τον άνισο αγώνα, να είναι σίγουροι πως θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! 

 Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ θα είναι παρών για γόνιμη αντιπολίτευση με τις προτάσεις, τις ιδέες και το σχέδιό του για έναν καλύτερο δήμο!  

Κων/νος Παλουκίδης

Υποψ. Δήμαρχος Βέροιας

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή