Ο Κώστας Βοργιαζίδης στη Βέροια και ο Παναγιωτης Γκυρίνης στην Αλεξάνδρεια φαίνεται πως εξασφαλίζουν την άνετη εκλογή τους από τον α’ γύρο των εκλογών, ενώ ντέρμπι για γερά νεύρα εξελλίσεται στη Νάουσα, μεταξύ του Νικόλα Καρανικόλα και Νίκου Κουτσογιάννη και όλα δείχνουν πως ο νικητής θα κριθεί στον β’ γύρο. 

Στην Περιφέρεια, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής και ακολουθεί ο Χρήστος Παπαστεργίου που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Σε επίπεδο σταυρών στις περιφερειακές εκλογές του πρώτου συνδυασμου, ο Κώστας Καλαϊτζίδης έχει ήδη διπλάσιο αριθμό από την/τον δεύτερη/ο υποψήφια/ο, ενώ είναι σε εξέλιξη “μάχη” ψήφο με ψήφο μεταξύ της Συρμούλας Τζήμα και του Στέργιου Μουρτζίλα για την 2η και 3η θέση του περιφερειακού συμβουλίου.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο μετάδοσης τα αποτελέσματα: 

των δημοτικών εκλογών εδώ

των περιφερειακών εκλογών εδώ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή