ΔΤ: Με την τοποθέτησή του στη συζήτηση για το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην νέα, ηλεκτρονική και ενιαία λίστα χειρουργείων για όλη την Επικράτεια. Μία αλλαγή που στοχεύει στη μείωση του χρόνου αναμονής για κάθε ασθενή και δημιουργεί τις συνθήκες για ισότιμη και δίκαιη πρόσβαση στη λίστα των χειρουργείων.

Ο Βουλευτής εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας να μπορούν να λαμβάνουν τη φαρμακευτική αγωγή τους κατ’ οίκον, ασθενείς με σοβαρές ασθένειες, γεγονός που αποδεικνύει το σεβασμό με τον οποίο θέλουμε να αντιμετωπίζουμε όλους τους ασθενείς.

Όπως τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας, η Κυβέρνηση επιδιώκει να χτίσει καλύτερη, δωρεάν δημόσια υγεία για όλους, χαράσσοντας το δρόμο προς ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας για όλους τους πολίτες.

Το βίντεο της ομιλίας του Βουλευτή:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή