ΔΤ: Ολοκληρώθηκαν από τον συνδυασμό μας Νέα ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ οι  περιοδείες  στις κοινότητες του Δήμου μας. Δυστυχώς κοινός παρανομαστής σχετικά με την κατάσταση των κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας , είναι απαξίωση του θεσμού των τοπικών κοινοτήτων από την πλευρά της δημοτικής αρχής, καθώς η εικόνα των περισσότερων χωριών του Δήμου μας, είναι εικόνα εγκατάλειψης. Υπάρχει έλλειψη βασικών ¨αγαθών¨ όπως έλλειψη  σε φωτισμό και σε καθαριότητα. 

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται  οι δημοτικοί  και αγροτικοί δρόμοι είναι χειρότερη από ποτέ,η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων σε συνδυασμό με τις κλειστές  παιδικές  χαρές, είναι φαινόμενα που αποτελούν δυστυχώς τον κανόνα και όχι την εξαίρεση ,υφίσταται δε θέμα ακόμη και με την  ποιότητα του πόσιμου νερού στα ορεινά χωριά  του Δήμου μας ,  ειδικά μετά από βροχοπτώσεις. 

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική κατάσταση των κατοίκων των κοινοτήτων λόγω της μείωσης της αγροτικής και κτηνοτροφικής  παραγωγής, καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι είναι παραγωγοί που ασχολούνται με τις αγροτικές καλλιέργειες και την κτηνοτροφία, δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τους κατοίκους των χωριών του τόπου μας. 

Εννέα χρόνια λοιπόν ο κος Βοργιαζίδης, όχι μόνο δεν μπόρεσε να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας  των κατοίκων των κοινοτήτων,αλλά παραδίδει σήμερα  μια κατάσταση χειρότερη από αυτήν που παρέλαβε.

Η προτάσεις μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κοινοτήτων, η στελέχωση των υπηρεσιών των κοινοτήτων  με προσωπικό, σε συνδυασμό με τον θεσμό των τακτικών γενικών συνελεύσεων καθώς και την σταθερή  εβδομαδιαία αυτοπρόσωπη  παρουσία δημάρχου και αντιδημάρχων στις κοινότητες,έχουν ως στόχο να αποτελέσουν ένα νέο, συνάμα  πραγματικό ξεκίνημα που θα δώσει αισιοδοξία και  δυναμική ανάπτυξης στις κοινότητες του  δήμου μας.  

Με τιμή

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Θεόφιλος Κορωνάς 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή