ΔΤ από ΕΛΒ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των μαθημάτων  παραδοσιακών ποντιακών χορών αρχαρίων ενηλίκων από τον χοροδιδάσκαλο κ. Ιωάννη Κοτίδη ενώ στη λύρα θα είναι ο Γιώργος Νικηφορίδης  και στο νταούλι  παιδιά  των τμημάτων του συλλόγου.

Η  παράδοση όλων των χορών με ζωντανή μουσική  αποκτά το πραγματικό της νόημα όταν  διδάσκεται  στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας όπου  η ιστορία και ο πολιτισμός είναι ιδέες ανεξίτηλες που  υπηρετεί ο σύλλογος μας.

Τα μαθήματα θα γίνονται  κάθε Κυριακή  βράδυ στις  9 μμ, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πολιτιστικού   κέντρου  της  λέσχης, στο  Πανόραμα  Βεροίας. 

Για εγγραφή καθώς και για κάθε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες,   17:00-21:00 στο  τηλ. 23310 72060  και  στο  τηλ. 6944751972.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

  Ο  Πρόεδρος                    Η  Γ. Γραμματέας

       Καπουρτίδης Χαράλαμπος        Τογκουσίδου Ευαγγελία

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή