Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη του κόσμου στις προεκλογικές επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη την Ημαθία, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023. 

Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις συναντήσεις και στις επισκέψεις που κάνει είναι ενδεικτικός για την εξίσου τεράστια στήριξη που παρέχουν οι πολίτες προς την υποψηφιότητά του καθώς είναι απαραίτητος  «σταυρός» στο ψηφοδέλτιο και για τον ίδιο ως υποψήφιο.

Αυτό έγινε στις επισκέψεις που έκανε πρόσφατα, στην περιοχή της Νάουσας και της Μελίκης, ο ίδιος ενθουσιασμός επικράτησε και το Σάββατο όταν επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια, το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη της Βέροιας, το ίδιο συμβαίνει στα χωριά της Ημαθίας.

Για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση κι αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι “ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη τη διάρκεια της θητείας του βρέθηκε κοντά στον κόσμο, είπε αλήθειες και δεν θυμάται τους πολίτες και τα χωριά, μόνο τώρα που ήλθαν οι εκλογές”, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον ζουν από κοντά όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ήταν και είναι κοντά στον κόσμο συνεχώς, ήταν παρών σε κάθε σημείο της Ημαθίας όποτε και όταν χρειάστηκε και όπως τονίζει ο ίδιος «βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες, πάντα και σε όλη τη διάρκεια θητείας μου, είμαστε κοντά τους και τώρα. Μαζί συνεχίζουμε, πρώτοι ξανά».

Αυτό το “πρώτοι ξανά” δεν είναι τυχαία αναφορά, καθώς στις 8 Οκτωβρίου ο Κώστας Καλαϊτζίδης  διεκδικεί σταυρό προτίμησης και ο ίδιος, όπως όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή