Δελτίο Τύπου από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βέροιας, με τον συνδυασμό “Δράση με Γνώση – Κ. Βοργιαζίδης”, Βασίλη Κωνσταντινόπουλο:

Επισκέφθηκα αυτές τις ημέρες το Εργατικό Κέντρο Βέροιας Αλεξάνδρειας στα πλαίσια της ενημέρωσης μου για την κατάσταση που επικρατεί. Μα ενημέρωσε ενδελεχώς η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελένη Ατσάλου για την υφιστάμενη Κατάσταση στην αγορά εργασίας για τα επίπεδα ανεργίας στην περιοχή για την κατάσταση του συνδικαλισμού κλπ.

Τα πράγματα εάν και έχουμε κάποιες οριακές βελτιώσεις στο επίπεδο ανεργίας δεν είναι και τα πλέον ευχάριστα αφού υπάρχει αδήλωτη εργασία, χαμηλοί μισθοί και σε συνδυασμό με την τεράστια ακρίβεια , κάνουν απίστευτα δύσκολη την καθημερινότητα για τους εργαζόμενους!!!

Σε ένα άλλο τομέα που η χώρα μας έχει μείνει πολύ πίσω και φυσικά και η περιοχή μας,  είναι ότι δεν είναι αναπτυγμένα τα Κινήματα Καταναλωτών, ενώ υπάρχουν σχετικές ενώσεις, με συνέπεια να υπάρχει αισχροκέρδεια και να μην αλλάζει κάτι ως συνέπεια των αντιδράσεων!!! Για όσους γνωρίζουν στο εξωτερικό οι ενώσεις Καταναλωτών παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον καθορισμό τιμών , αφού όταν ανεβεί ένα προϊόν αρκετά μετά τις σφοδρές αντιδράσεις  των ενώσεων αναγκάζεται η εταιρεία να το μειώσει την τιμή!!!

Θα πρέπει όλοι μας λοιπόν να δραστηριοποιηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, ΓΣΕΕ ινστιτούτα, Δήμος Περιφέρεια , απλοί πολίτες για να έχουμε καλύτερες τιμές στα προϊόντα!!!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή