ΔΤ από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας Αριστείδη Ορφανίδη:

Αγαπητές/οί συνδημότισσες/ες,

μετά από μια μακρόχρονη περιόδευση, γόνιμη και έμπλεα εμπειριών και γνώσεων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς στα πεδία της παιδείας, του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού στίβου, της κοινωνικής συμμετοχής, του πολιτισμού και του τουρισμού, θέτω υποψηφιότητα για το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Αν θέλετε κάποιον στον δήμο που θα έχει την πυγμή και την παρρησία να υπερασπίζεται το κοινό καλό με γνώμονα μόνο την πρόοδο του τόπου, μακριά από καιροσκοπικά και ιδιοτελή συμφέροντα, τότε ζητώ σεμνά και συνάμα περήφανα τη στήριξή σας.

Μοναδικό κίνητρο δράσης μου η ανιδιοτελής επιθυμία για προσφορά με στόχο το κοινό καλό, όπως έχω αποδείξει με τη μέχρι τώρα πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Κινητήρια δύναμη για την ενασχόληση μου με τα κοινά είναι η αστείρευτη αγάπη για τη Βέροια κι η αγωνία μου για το μέλλον σ’ έναν τόπο με προοπτική και δυναμική. Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου, επιθυμώ με «Δράση με Γνώση» να συμβάλω, καταθέτοντας την πείρα, τις γνώσεις και το πάθος μου, στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της Βέροιας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Ο τόπος έχει ανάγκη από νέους αλλά κυρίως δραστήριους πολίτες με δυναμισμό, όραμα, γνώση, εντιμότητα, συνέπεια, καθαρό και νηφάλιο λόγο χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και πολιτικές και οικονομικές  εξαρτήσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους που εμφορούνται από αυτές τις αρχές. Ελπίζω και εύχομαι να τιμήσετε την προσπάθειά μας.

Δήλωση υποψηφιότητας: 

https://www.inveria.gr/2023/07/dilosi-ipopsifiotitas-orfanidis.html

Βιογραφικό:

https://www.inveria.gr/2023/08/viografika-stoixeia-kai-protaseis.html

Φόρμα ιδεών-προτάσεων-παραπόνων: 

https://www.inveria.gr/2023/09/aristideis-aris-orfanidis-akoume.html

περισσότερα στην προσωπική σελίδα υποψηφιότητας: https://www.facebook.com/AristeidisOrfanidis

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

https://www.facebook.com/arismethexis

https://www.linkedin.com/in/arisorfanidis/

https://www.instagram.com/arismethexis/?hl=el

@arismethexis

https://join.skype.com/invite/cNhkDy9KJwVn

(Μαθήματα Γερμανικών και Ελληνικών)

arismethexis@gmail.com

τηλ 6936409883(whatsapp,viber,telegram)

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή