Αρχική Ροή Ειδήσεων Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονος (26/9 έως 1/10/2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονος (26/9 έως 1/10/2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από 26/9 έως 1/10/2023:

  • Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

  • Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

  • Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Ἡ ἐν Χριστῷ ζωή γεννᾶται μέσα στήν ψυχή μας» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

  • Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το βράδυ, κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία θα μεταφερθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

  • Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια για την εορτή του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους.

  • Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Βεροίας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή