Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – αλλάΖΟΥΜΕ” του Θεόφιλου Κορωνά είναι ο φαρμακοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά του ο κ. Χατζηγεωργίου αναφέρει:

Ονομάζομαι Γεώργιος Χατζηγεωργίου. 

Γεννήθηκα στη Βέροια στις 26 Ιουλίου 1984. 

Πατέρας μου είναι ο Ανδρέας Χατζηγεωργίου, συνταξιούχος Φαρμακοποιός και μητέρα μου η Αναστασία Νταντάμη, συνταξιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός. 

Σπούδασα στη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα ανέλαβα τη διεύθυνση του φαρμακείου του πατέρα μου επί της οδού Τρεμπεσίνας 6 στη Βέροια. 

Ασχολούμαι ενεργά με τον  συνδικαλισμό του φαρμακευτικού κλάδου και συγκεκριμένα: 

-Από το 2015 μέχρι το 2018 έχω διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας- Πέλλας. 

-Από το 2015 μέχρι το 2018 έχω διατελέσει εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας- Πέλλας στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος.  

-Το 2018 εξελέγην στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας- Πέλλας, θέση την οποία κατέχω μέχρι σήμερα. 

-Το 2020 εξελέγην εκλέκτορας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, θέση την οποία κατέχω μέχρι σήμερα. 

-το 2022 εξελέγην στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, θέση την οποία κατέχω μέχρι σήμερα. 

Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με τη διοίκηση του τμήματος βόλεϊ της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας.

Αγαπημένο μου άθλημα είναι το τένις στο όποιο κατά τα εφηβικά μου χρόνια, όντας αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης “Βικέλας Βέροιας”, έχω κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 

O λόγος που πήρα την απόφαση να κατέλθω για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας με τον συνδυασμό Νέα Εποχή- Αλλάζουμε του υποψηφίου δημάρχου Θεόφιλου Κορωνά, είναι να συνδράμω κι εγώ στην επίτευξη του οράματος του για τον Δήμο μας  ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συνδημοτών μας και να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας προς το καλύτερο! 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή