ΔΤ από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”: Ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κων/νος Βοργιαζίδης, από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το εγχείρημα της δημιουργίας νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ εξέφρασε την επιθυμία να σταθεί στο πλευρό μας για ό,τι χρειαστεί. Σήμερα μας έδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τις κοινωνικές δομές του τόπου μας. 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Βοργιατζίδη που θέλει να αφήσει το αποτύπωμα του όχι μόνο στην πολιτική ζωή αλλά προσφέροντας και φιλανθρωπικό έργο συνεισφέροντας 1.000 ευρώ στην τρέχουσα καμπάνια μας ”Βάλε_το_αποτύπωμα_σου.

#Βάλε_το_αποτύπωμά_σου! λοιπόν και όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή