Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό “Δράση με Γνώση” του Κ. Βοργιαζίδη, θα είναι ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Λάζαρος Ασλανίδης

Παρουσιάζοντας το βιογραφικό του ο κ. Ασλανίδης αναφέρει:

Ονομάζομαι Ασλανίδης Λάζαρος, είμαι 42 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πατρίδα Βέροιας. Γονείς μου είναι ο Γρηγόρης και η Θεοδώρα Ασλάνιδη.

Εχω αποφοιτήσει από το τμήμα Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών και διατηρώ επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με τον αδερφό μου Αναστάσιο (Τάσο) Ασλανίδη.

Είμαι παντρεμένος με την Τσιόμπρα Κατερίνα με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 2008 όντας ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου και Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας όπου έχω διατελέσει Πρόεδρος. Γενικός Γραμματέας και Ταμίας. Είμαι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου όπου εχω διατελέσει Ταμίας και σήμερα Α΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος Σιδήρου. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω εκλεγεί Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών-Εμπόρων Βέροιας και αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος έχω διατελέσει μέλος της Διοίκησης της ΔΕΥΑΒ, Αντιπρόεδρος  ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πριν από δύο χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω τη θέση του Αντιδημάρχου Τουρισμού .

Με γνώμονα την εμπειρία, τη διάθεση και την αγάπη  για τον  τόπο μας συντάσσομαι εκ νέου με την ομάδα του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και τον συνδυασμό ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας και ζητώ την στήριξή σας για έναν δήμο με ανάστημα, ισάξιο των 2.500 χρόνων ιστορίας του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή