Η τελετή θεμελίωσης του νέου διοικητηρίου της Ημαθίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, μετά την αναβολή στην εκδήλωση λόγω των πυρκαγιών του Αυγούστου (επρόκειτο να γίνει στις 23/8).

Τον αγιασμό της θεμελίωσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, μετά από παράκληση του Μητροπολίτη Βεροίας, ο οποίος απουσιάζει εκτός Ημαθίας, ο οποίος ευχήθηκε “καλή ευκολία” στην αποπεράτωση του έργου. 

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρι Μπίλλια και του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, καθώς και η ομιλία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Το “παρών” στην τελετή έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, οι τρεις Δήμαρχοι της Ημαθίας, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ. και της ΠΥ, πρώην αιρετοί, υποψήφιοι Δήμαρχοι και Σύμβουλοι κ.α.

Δείτε το βίντεο από την τελετή:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή