Το ταξίδι παρουσίασης του νέου βιβλίου «29 στιγμές» (εκδόσεις «ατέχνως») του Ημαθιώτη δημοσιογράφου-συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα συνεχίστηκε την Κυριακή 17/9 στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας (Στο πνευματικό κέντρο). 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πετρούλα Παπαδίνα η οποία αναφέρθηκε στη προσωπικότητα και το λογοτεχνικό έργο του συγγραφέα. 

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησε ο Γιάννης Τσαναξίδης οικονομολόγος και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας. Επίσης αναφέρθηκε και σε γενικότερα ζητήματα της συγκυρίας (πυρκαγιές- πλημμύρες) καθώς και σε ζητήματα για το βιβλίο και την αναγνωσιμότητας του στη χώρα μας.

Τέλος ο ίδιος ο συγγραφέας συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους τόσο για το ζήτημα του περιεχόμενου του βιβλίου (πηγές έμπνευσης, νοήματα, μορφές γραφής κ.α) καθώς και στο ρόλο της Λογοτεχνίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τονίζοντας- με αφορμή και την εκκλησιαστική επέτειο της μέρας ότι «μπορεί να προσφέρει Σοφία, Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα».

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή