Δελτίο Τύπου από υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα – Τόπη: Συγκινητική και πολύ μεγάλη η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου, όπως και η αγάπη που δέχεται κατά την περιοδεία της στα χωριά της Ημαθίας η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας. 

Συγκεντρώσεις για αυτην με πολύ κόσμο, όπου έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και να παρουσιάσει τα έργα της “Αλληλεγγύης” και του Αποστόλου Τζιτζικωστα, όπως και τις προτάσεις τους για το μέλλον!  Με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου συνεχίζει μπροστά για την “Ημαθία που θέλουμε και μας Αξίζει”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις ομιλίες της .

Οι επισκέψεις της συνεχίστηκαν σε Πλατύ, Νησί, Διαβατό, Παλατίτσια, Τρίκαλα, Κορυφή, Πολυπλάτανο, Στενήμαχο, Ζερβοχώρι, Αρχάγγελο, Μέση, Κουλούρα, Πατρίδα, Δασκιό, Φυτειά και συνεχίζει!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή