Από τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βέροιας με τον συνδυασμό “Δράση με Γνώση” Κώστα Σαμανίδη:

Στην ΔΕΘ και στο περίπτερο 16. Στο περίπτερο προβολής του τόπου μας με καλούς φίλους και συνεργάτες και με την υφυπουργό Τουρισμού κυρια Ελενα Ράπτη. 

Οι σπουδαίες τουριστικές επιλογές, τα πλούσια τοπικά παραδοσιακά προϊόντα αλλά και η μοναδικότητα των αρχαιολογικών μνημείων συνθέτουν ένα εξαιρετικό μωσαϊκό προβολής την περιοχής της Ημαθίας

. Το Επιμελητήριο Ημαθίας και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Βέροιας πιστός στο ραντεβού του ,μαζί με τους Δήμους Αλεξάνδρειας και Νάουσας, συμμετέχει για άλλη μια χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προβολή και προώθηση τους τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας ! Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς για την ομολογουμένως εκπληκτική δουλειά που πραγματοποιούν με γνώμονα την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή